Emaitzak: 11

ES EU
Elektrizitatea eta elektronika (1)
Locales o cmpiazamientos a muy baja temperatura son aquellos donde puedan presentarse y mantenerse temperaturas ambientales inferiores a -20 grados centígrados. Lokal edo gune jakin bat oso tenperatura baxuko lokal edo gunetzat jotzen da, baldin eta bertako giro tenperatura -20 gradu zentigradutik behera egon badaiteke.

Materiala: Logika digitala eta mikroprogramagarria

Eraikuntza eta obra zibilak (1)
iluminación de las viviendas en función de la radiación solar; las persianas se bajan o se suben a una hora determinada; los toldos se retiran según la fuerza del viento y se extienden cuando sale el sol;los sistemas de acondicionamiento del aire se disparan en función de la temperatura ambiental o de la necesidad de renovación; los sistemas de alarmas son selectivos y permiten detectar intrusiones, fuego, gas, de forma que se produzca la reacción adecuada; las redes de comunicación y de transmisión de datos conectan diferentes edificios, etc.. etxebizitza eguzki-argiaren arabera argiztatzen dute; pertsianak ordu jakin batean igo edo jaisten dituzte; eguzki-oihalak haizearen indarraren arabera biltzen dituzte, eta eguzkia irteten denean hedatu egiten dituzte; airea girotzeko sistemak martxan jartzen dituzte, giro-tenperaturaren arabera edo berriztatzeko premiaren arabera; alarma-sistemak hautakorrak dira eta arrotzak, sua, gasa eta abar detektatzeko aukera ematen dute, erreakzio aproposa eragiteko; komunikazio-sareek eta datuak transmititzeko sareek eraikinak elkarrekin konektatzen dituzte, eta abar.

Materiala: Segurtasun praktikoa eraikuntza-obretan

Ostalaritza eta turismoa (9)
Proliferación microbiana por manipulación de materia prima perecedera a temperatura ambiental elevadao durante tiempos prolongados. Mikrobioak ugaritzea, lehengai galkorrak denbora luzean giro-tenperatura altuan manipulatzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por permanencia de alimentos perecederos a temperatura ambiental elevada o durante tiempos pro-longados. Mikrobioak ugaritzea, elikagai galkorrak giro-tenperatura altuan edota denbora luzean edukitzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por permanencia de materia prima perecedera o productos elaborados a temperatura ambiental elevada o durante tiempos prolongados. Mikrobioak ugaritzea, lehengai galkorrak edo produktu landuak giro-tenperatura altuan edota denbora luzean edukitzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por manipulación del producto a temperatura ambiental elevada. Mikrobioak ugaritzea, produktua giro-tenperatura altuan manipulatzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Control diario (al inicio de la jornada) de la temperatura ambiental. Giro-tenperatura egunero kontrolatu behar da (jardunaldiaren hasieran).

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por manipulación de alimento a temperatura ambiental durante un tiempo excesivo. Mikrobioak ugaritzea, elikagaiak giro-tenperaturan denbora luzeegian manipulatzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por manipulación del producto a temperatura ambiental elevada. Mikrobioak ugaritzea, produktua giro-tenperatura altuan manipulatzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Control diario (al inicio de la jornada) de la temperatura ambiental. Giro-tenperatura egunero kontrolatu behar da (jardunaldiaren hasieran).

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx

Proliferación microbiana por manipulación de alimento a temperatura ambiental durante un tiempo excesivo. Mikrobioak ugaritzea, elikagaiak giro-tenperaturan gehiegizko denboran manipulatzeagatik.

Materiala: LANEKI_Sukaldaritza.tmx